luni, 30 mai 2011

Cupa preşcolarului

      Gradinita cu program prelungit Nr.9 a organizat in perioada 30-31 mai Turneul Open Cupa Prescolarului la sah. Evenimentul a adunat 30 de prescolari din 3 gradinite din Sighet, precum si un grup de prescolari din Satu Mare. Turneul s-a incheiat astazi cu premierea celor mai buni prescolari.
    In perioada 30-31 a avut loc un evenimnt in premiera in Sighetu Marmatiei. Gradinita cu program prelungit Nr. 9 aflat sub coordonarea directorului Tomoiaga Maria in parteneriat cu Centru de Resurse pentru Educatie si Dezvoltarea CRED Sighetul Marmatiei si clubul de Sah Sig Mar Sighetu Marmatiei , a aorganizat prima editie a turneului Open la Sah Cupa Prescolarului. Competitia a debutat ieri cu partidele de sah a celor 30 de copii inscrisi.
Anternorul clubului de sah Sig Mar Ioan Costiuc ne-a declarat ca turneul s-a bucurat de un real succes, si isi doreste ca Turneul Open Cupa Prescolarului la sah sa devina o traditie. Castigatorii Turneul Open Cupa Prescolarului la sah sunt la baieti Mintau Andrei Catalin locul I, Buftea Dario Locul II, Buth Radu Paul locul III , iar la fete Locul I a fost cucerit de Chis Carina Mihaela, Locul II Cicioc Raluca, iar locul III a fost castigat de Stet Stephanie-Ioana
    Organizatorii turneului Open la Sah Cupa Prescolarului si-au propun sa dezvolte copiilor atentia distributiva a memoriei vizuale , a rapiditatii si flexibilitatii gandirii, antrenarea capacitatii de a lua decizii intr-un interval de timp foarte scurt, dasr si cultivalea spiritului de competitie si formarea spiritului de echipa si a fair-playului.



Clik aici pentru clasament! 
Clik aici pentru poze!
Clik aici pentru poze de la premieră!
Clik aici pentru proiect! 


 


2 comentarii: